Værts kommune DGI Landsstævne 2029

Skulle vi ikke blive værts kommune.

Læserbrev af

Byrådskandidat Soc.dem

Jens Jensen Anemonevej 8 6900 Skjern

 

Hver fjerde år afvikler DGI landsstævne, med deltagelse af op mod 25.000 deltager/gæster. Boy Boysen luftede ideen tilbage i 2017, nu løfter jeg den så igen. Jeg så gerne at vi her i Naturens rige bød os ind som værtsby i 2029. Vi bruger her i kommunen mange penge på at brande os i forhold til bosætning, der er en stor branding værdi i at være værtsby for DGI stævnet. Tænk sig op til 25.000 deltager/gæster sikke en handel det ville give her i kommunen, da Aalborg var værtsby havde man i perioden hvor landsstævnet blev afviklet et turismeforbrug på 70 millioner kr. det er da et kæmpe boost til vores erhvervsdrivende her i kommunen.

Jeg synes vi bør kigge objektivt på dette projekt, og nedsætte en taskforce gruppe der skal arbejde for at DGI landsstævnet afviklet i Ringkøbing Skjern kommune i 2029.

Det koster at være værtsby, Vejle kommune har anslået at det koster kommunen 25 millioner kr. det er ikke småpenge, det ved jeg godt, men brandingværdien og et anslået turismeforbrug på op til 70 millioner kr. så vil jeg mene at det er alle pengene værd. Tænk sig en folkefest vi kunne holde.